Jedinečný koncert !

(13.dubna 2024 od 15 hodin)

Přátelé, každý rok se vás snažíme překvapit nějakým novým počinem a zároveň se snažíme plnit si naše tajná přání. No a za necelé 3 měsíce si užijeme náš významný projekt v roce 2024. Dlouho jsme zvažovali, jestli se do tohoto projektu máme pustit, ale vaše pozitivní ohlasy na náš nápad nás přesvědčily o tom, že do toho máme jít. Proto vám oznamujeme a zároveň vás tímto zveme na akci spolku Hukvaldský potlach –

Pocta Zuzaně Navarové.

Tento vzpomínkový večer na tuto neobyčejnou zpěvačku, skladatelku, prostě úžasnou ženu se uskuteční v sobotu 13. dubna 2024 od 15-ti hodin ve společenském sále Základní a Mateřské školy Leoše Janáčka v obci Hukvaldy. Svoji účast na tomto večeru přislíbily kapely : ForFolk ( účastník finále Porty 2023 ), skupina Navarez se zpěvačkou Libuškou Jelénkovou známou z orchestru Tomáše Kočko ( hrající písně Zuzany Navarové jak z působení v kapele Nerez, tak i z kapely Koa ), dále zahraje kapela Zkusmeto – skupina, která v posledních letech získává ocenění na Portě a dalších prestižních festivalech, a na závěr odehraje svůj koncert kapela Neřež Trio – Víťa Sázavský a Zdeněk Vřešťál připomenou svým vystoupením dobu, kdy vystupovali na hudebních pódiích právě se Zuzkou Navarovou.

Předprodej vstupenek spouštíme 15. února ( v předprodeji bude vstupenka za 300 Kč – únor a březen, – v dubnu a na místě bude vstupenka k mání za 400 Kč). V připravovaném večeru dojde na skladby jako Kočky, Andělská, Já s Tebou žít nebudu a další, ale zazní i autorské písně výše zmíněných zmíněných kapel. Přátelé, budeme rádi, když i vy budete součástí této akce – tohoto vzpomínkového večera na skvělou ženu, zpěvačku, skladatelku, prostě na neobyčejného člověka.

Těší se na vás pořadatelé ze spolku Hukvaldský potlach


Uveřejněno

v

od

Značky: